HR ++ isolatieglas

Isolatieglas (dubbelglas) bestaat uit twee glasplaten en gevuld met lucht of gas(HR) zodat er een isolerende spouw ontstaat. Dit zorgt ervoor dat er minder kou en wind naar binnenkomt. Dit merkt je direct. Ook hoeft er hierdoor minder gestookt te worden. En minder stoken levert weer een besparing op de energiekosten op. Hierdoor wordt de investering ook nog eens terugverdiend.

Omdat veel woningen nog niet zijn voorzien van isolatieglas wij je de nodige informatie om je besluit makkelijker te maken, zodat je goed voorgelicht een keuze kunt maken.

Een goed geïsoleerde ruimte moet ook kunnen ventileren. Wij kunnen hier ook voor zorgen. Dit door middel van het plaatsen van ventilatieroosters op het glas. Eveneens als het glas hebben de roosters een isolerende werking wanneer deze gesloten zijn zodat er minimaal isolatiewaarde verloren gaat.

Soorten en afmetingen

Er zijn diverse vormen van HR++ isolatieglas zoals: met figuurglas, gehard veilgheidsglas, inbraakvertragend glas en meer. Naast een hoogrendement isolering kan HR++ isolatieglas dus ook met de volgende eigenschappen worden geleverd :

  • Geluidswerend
  • Brandwerend
  • Zonwerend

Belangrijk om te weten: HR ++ is alleen mogelijk met een spouw van minimaal 13 mm. Wanneer de spouw kleiner is dan 13 mm spreekt men over HR + glas.

Toepassingen van HR++ isolatieglas

Steeds meer mensen kiezen voor HR++ isolatieglas ter vervanging van enkel glas, omdat daarmee hun woning goed wordt geïsoleerd. Veel mensen kiezen ervoor die kamers aan te pakken waar veel tijd wordt doorgebracht. Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of slaapkamer. Dat levert namelijk het hoogste rendement op.

hr++ isolatieglas

Meer informatie over HR++ isolatieglas?

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder. Heb je vragen over HR++ isolatieglas? Stel deze dan gerust. We hebben al meer dan 39 jaar ervaring.